Program - Cabinet Individual de PsihologieLuni - Vineri : 10 - 18

Sambata : 9 - 13


Consultatiile si sedintele efectuate in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela se desfasoara doar pe baza programarilor anterioare. Psiholog - Psihoterapeut: Mihoc Maria Estela. (Bacau)

Programari - Psiholog, Mihoc Maria Estela

 

Pentru programari utilizati:Programari telefonice

De luni pana vineri, intervalele orare dintre orele 8 - 10 si 18 - 20 sunt rezervate efectuarii programarilor telefonice. In afara acestor intervale, apelurile dvs. vor fi onorate doar in masura in care exista disponibilitate de timp, in caz contrar numarul nefiind disponibil.Programari prin SMS

Solicitarile de programare realizate prin SMS vor fi solutionate pe aceeasi cale in cursul zilei in care au fost realizate. Trimiteti un SMS cu textul "doresc programare" si cu datele dvs. de contact. Veti fi contactat cat de curand posibil.Programari prin e-mail

Solicitarile de programare realizate prin e-mail vor fi solutionate pe aceeasi cale in cursul zilei in care au fost realizate. In acest sens, va rugam sa expuneti sumar motivul pentru care solicitati programarea si sa precizati:

  • numele si varsta
  • numarul de telefon
  • disponibilitatea de timp (zilele si intervalele orare in care aveti posibilitatea sa va prezentati)


In conditiile in care fie psihologul, fie clientul nu pot onora programarea stabilita anterior, acest lucru va fi comunicat cu 24 de ore inainte, (telefonic sau prin SMS), pentru ca fiecare din parti sa isi poata replanifica activitatea. Lipsa respectarii acestei conditii atrage dupa sine obligatii de natura financiara.