Servicii


Specialitati de competenta:

  • Psihologie clinica
  • Psihoterapie

Serviciile de psihologie clinica au drept scop evaluarea starii psihice (investigare si diagnosticare a nivelului de dezvoltare / a gradului de sanatate psihica) si interventia / asistenta psihologica (educatie pentru sanatate, interventii pentru persoanele cu nevoi speciale, consiliere si terapie suportiva, consiliere in situatii de criza, etc.).

Serviciile de psihoterapie acopera arii ca: terapia depresiilor, a tulburarilor fobice, a tulburarilor de dinamica sexuala, a tulburarilor alimentare si de somn, a adictiilor, a tulburarilor psihosomatice, a tulburarilor de personalitate, etc.

Terapia educationala si recuperatorie este acea forma de terapie care raspunde nevoii de educatie-recuperare-integrare a copiilor/adultilor cu deficiente si psihopatologii diverse, constitutionale sau dobandite (deficiente senzoriale, mentale, de vorbire, autism, adhd, sindrom Down, etc.)

Interventiile pentru optimizare si dezvoltare personala reunesc demersurile adresate adultului sanatos, care au drept scop imbunatatirea vietii personale.
Tarife


Consultatia preliminara = 50 ron


Tarifele din cadrul cabinetului nostru sunt in conformitate cu standardele fixate de catre Comisia de Psihologie Clinica din cadrul Colegiului Psihologilor Romani.